Niste prijavljeni. (Prijava)
Preskoči Glavni meniPreskoči Kategorije predmetovPreskoči Vprašajte

Vprašajte

Želite izvedeti kaj več?
Vprašajte
tukaj!
Preskoči Katalog izobraževalnih programov

Katalog izobraževalnih programov

Preskoči Kontakt

Kontakt

Glotta Nova d.o.o.
Poljanska 95, SI-1000 Ljubljana
---
T: +386 1 5200 670
F: +386 1 5200 676
E: info AT glottanova.si
Pozdravljeni v učilnici NLP

 

 • NLP ali Nevro-lingvistično programiranje je danes v svetu ena najbolj cenjenih in iskanih tehnik komuniciranja. Je nov pristop v komunikaciji in osebnem razvoju. Je raziskava komunikacije, človeškega vedenja in procesov, ki ga krmilijo. Posebna pozornost je namenjena raziskovanju uspešnosti in modeliranja odličnosti v vedenju. Bistvo NLP– ja je, da raziskuje, kaj točno je tisto, kar nekoga naredi najboljšega v tistem kar dela in išče optimalne načine, kako lahko ljudje nasploh dosežemo odlične ali celo vrhunske rezultate.

  NLP ponuja niz zelo praktičnih tehnik, ki se jih naučimo enostavno in z lahkoto. Z uporabo NLP tehnik lahko postanemo dober komunikator in dosežemo učinkovitost na vseh področjih našega življenja in dela. NLP nas uči, kako nezavedne procese kreiranja odličnosti naredimo zavedne in kako omogočiti vsem ljudem, da te procese sprožijo in razvijajo. Omogoča nam razumevanje o tem, kako se ustvarjajo vedenjski vzorci. Pomaga nam, da bi enostavno in na prijeten način nadomestili tiste vedenjske vzorce, ki nas ovirajo, z novimi vedenji, ki nas bodo pripeljala do želenega cilja.

  NLP zagovarja načelo, da imamo ljudje vsa sredstva in možnosti za kakršne koli spremembe. Ne ukvarja se z diagnostiko človeških pomanjkljivosti in zmot, temveč je neposredno usmerjen k ciljem in rezultatom ter k njihovi čim prejšnji uresničitvi. Nauči nas, kako se spreminjati na boljše in pomagati drugim, da storijo enako.

  NLP odkriva nam lastne modele mišljenja, učenja, motivacije in osebnega razvoja. Predstavi nam načine, kako sprejemamo in obdelujemo informacije ter kako le te vplivajo na naše vedenje.

  NLP prepoznava naše omejitve, ki smo si jih postavili sami. Uči nas izkoristiti širok spekter možnosti, ki se nam ponujajo na vsakem koraku pred nami. Prav s tem pa nam ponuja dostop do uspeha na vseh področjih, ki se jih lotimo. NLP vsebuje dinamične metode, ki nas pripeljejo do zelo močnih, pozitivnih in kreativnih stanj zavesti, s pomočjo katerih lahko dosežemo cilje na katerem koli področju našega življenja, celo na tistih področjih, ki so se do zdaj zdela nedosegljiva in nedostopna.

  NLP
 • Kaj je Nevro Lingvistično Programiranje (NLP)? Vir
 • Kaj pomeni »nevro-lingvistično programiranje« ? Vir
 • Kaj omogoča NLP? Vir
 • Kaj so cilji NLP? Vir
 • Komu je NLP namenjen? Kakšne so možnosti uporabe NLP-ja Vir
 • Načela (aksiomi) NLP Vir

Preskoči Vzpodbudna misel

Vzpodbudna misel

Bolje

je živeti en sam dan in poslušati dobrega učitelja, kot živeti sto let, ne da bi doživel tako učenje.

Buda
Preskoči Koledar

Koledar

pon tor sre čet pet sob ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 Danes petek, 24. marec 24 25 26
27 28 29 30 31   
Preskoči Prihajajoči dogodki

Prihajajoči dogodki

Ni prihajajočih dogodkov
Preskoči Članki & prispevkiPreskoči Izkušnje, mnenja o NLPPreskoči PovezavePreskoči Slovar

Slovar

SKLADNOST

Stanje, ko ste povezani in povsem odkritosrčni z vsemi vidiki človeka, s katerim si prizadevate doseči določen cilj.