Mednarodna akreditacija izobraževalnih programov NLP Coach in Coach

Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da smo prvi v Sloveniji pridobili akreditacijo Mednarodne federacije coachev (ICF) za izobraževalna programa NLP Coach in Coach.

ACTPICF akreditacija dokazuje najvišji standard kakovosti na področju usposabljanja coachev in zagotavlja udeležencem programov visoko strokovno usposobljenost in konkurenčno prednost.

Mednarodna federacija coachev ICF, ki ima že več kot 20.000 članov, je vodilna, globalno priznana organizacija, ki združuje coache po vsem svetu. S svojim delovanjem si prizadeva za uveljavljanje visokih etičnih in strokovnih standardov coachinga, ter za zaščito integritete dejavnosti, zato ji coachi po vsem svetu priznavajo vodilno vlogo v panogi. V elitno družbo mednarodno akreditiranih coaching programov (ACTP) sedaj sodita tudi programa usposabljanja za coache NLP Coach in Coach, ki ju izvajamo v Glotta Novi. Z akreditacijo pa so naši udeleženci pridobili tudi možnost za vstop v široko mrežo profesionalnih coachev, ki jih odlikuje poklicna odličnost.

Profesionalni coaching je dejavnost, ki je v velikem razcvetu po vsem svetu, prav tako pa tudi ponudba različnih izobraževalnih programov za coache. Izobraževalni programi, ki so akreditirani s strani Mednarodne federacije coachev (ICF), udeležencem teh programov zagotavljajo visoko strokovno usposobljenost in kredibilnost na trgu, ki je hkrati konkurenčna prednost. Mednarodna akreditacija (ACTP) pomeni začetek usposabljanja, ki vključuje pridobitev temeljnih veščin in kompetenc coacha, kot jih opredeljuje ICF, prav tako pa zagotavlja razvojno naravnanost programov skladno z najsodobnejšimi dosežki stroke. Pri izvedbi akreditiranega programa pa smo v celoti zavezani tudi spoštovanju etičnega kodeksa Mednarodne federacije coachev. 

Zaključeni akreditirani coaching program udeležencem usposabljanja omogoča, da pridobijo individualno ICF akreditacijo za naziva Pridruženi certificirani coach (ACC) ali Profesionalni certificirani coach (PCC) po ACTP poti, kar pomeni, da jim za pridobitev naziva ob upoštevanju ostalih pogojev ni potrebno opravljati dodatnega izpita.

Za več informacij o pridobitvi akreditacije za posameznike si lahko preberete na tej povezavi.
Zadnja sprememba: Wednesday, 8. January 2014, 19:44